Українська Манітоба
-
Ні ні то не реклама 😅😅 я декілька місяців на сайті сама дійсно ловила слот і без резутатно Там же туго і дивно працює сайт в них Я нікому нічого не платила слава Богу 🤪
-
Так я за боти ні слова не казала Просто не очікувала що так складно буде зробити паспорт дитині в Канаді. Ми до цього в Китаї жили і там слоти висять у вільному доступі(; А тут наступного року у малого паспорт закінчується і я переживала що в Україну буду летіти.. Ми про різні речі пишемо з вами)) ніхто мені не пропонував комусь заплатити щоб зловити слот Гарного дня ☺️ Запитала якими авіалініями краще по Канаді полетіти в Оттаву, бо окрім westjet і air Canada не знала більше, а тут вже про боти і про гроші😅😅
-
Я піймала собі слот на жовтень. Буду летіти за день до прийому і ночувати в готелі. Я вже краще витрачу ще додатково кілька сотень, ніж знов кілька місяців ловити той слот
-
Я за день також дивлюсь білети, дякую всім за поради
-
Я літала після Вас 24 червня з сином. Готель не брали запис був о 10.50. Бігла, як складена собака. Одні нерви. Паспорт ще не прийшов. Тепер зловила слот собі на паспорт, забронювала готель.
-
Дідкажіть якщо до сімейного без запису то які години прийому? Наче 10-2?