Українська Манітоба
-
А ви хіба не в процесі вже?
-
Мій варіант
-
Це скоріше можливість отримати постійний статус в Північній Америці для тих, хто сидить в пулі по 8-10 місяців без шансів бути обраними в найближчій перспективі
-
😱 Ой все, варіант один - все одно нити 😂
-
Ну як сказали без проблем Треба ще знайти того спонсора
-
Так Пам'ятаю як я гроші збирав що довести офіцеру
-
Ого 3-4 варіанти 🙂 ніхто ж не знає чи той вибір буде добрий. Це як пальцем в небо . Але так, кожному своє.
-
Я на бомжів Нью Йорка подивитися хо Ну і класика - Майамі
-
Люди по u4u живуть в США без будь-яких перспектив на постійний статус. Це неможливо порівнювати з грін кард
-
U4u начебто без варіантів залишитися 🧐
-
Ну так Там бал високий Ще останні місяці вибірок взагалі не було 😢
-
Хто бажає у сша, певно вже там, бо ж можна без проблем було по u4u чи як там та програма. А статус тут же не є щось мега неможливе, 2 роки максимум на пр. Тим більше що дають можливість продовжити ворк перміт. В мене подруга поїхала в Сан Дієго 2 роки тому. То там не мед, і бомжі, і дороге житло за яке треба заплатити на пів року наперед. Я лиш мрію про візу туди, щоб поїхати в гості і похлюпатись в океані 🙂
-
Є просто сотні людей, які подали ЕОІ дуже давно, але не можуть пройти вибірку. На їхньому місці я б теж грала)
-
А, то не для мене. Я люблю «осілий» спосіб життя :) Переїзд навіть в інший будинок для мене - великий стрес 😁