Українська Манітоба
-
Я теж таке чула
-
Мої родичі десь років 7 тому виграли грін карту, і їм потім відмовили.
-
Не знаю
-
І так, як і написали є помилки))) Навіть в імені, то вже не отримаєш бо вважається що то інша людина Або забувають дітей від попередніх шлюбів 😂😂😂😂
-
Ноуп Не завжди Я підтверджую, відмови рідко, але є Багато в кого просили додати спонсора наприклад, бо не змогли довести що самі зможуть Це можливо думаю вирішити, але сказати що все в кармані, ні, можете подивитися скільки відсотків саме виграшив отримають візу і їдуть
-
Колись давно, мабуть років 20 чи 25 тому мої батьки вирішили пограти в грін кард. То ще було платно, через якісь контори. Мама запропонувала сусідці, своїй подрузі за компанію податися. Так сусіди виграли 🙂 Більше мама не грала 😁
-
-
Ой шо там проходити . Я знаю таких «здібних» людей які зовсім не знали англ і вже за півроку пройшли. Основне це виграти , а далі вже просто тре бажання їхати.
-
Ага 🙂
-
Ну бо подумають що ви поїдете туристом і з кінцями 😁 Бо ж хочете грінку
-
Чому не дадуть? Типу в процесі в Канаді?
-
Я спілкувалась з GPT чатом на теми "як підвищити вірогідність виграшу в лотереї" та "як прискорити отримання AOR". Він поганий співрозмовник і дає практично однакові відповіді на ці питання 😏
-
Я думаю що це вже питання «бажання» якщо прагнеш , то знайти спонсора- це дрібниця
-
Ага, я потім мріяла про ту америку довго 😁 підлітком дивилась беверлі хілз і уявляла що то би могла бути я там 😂 якби батьки виграли. Але там сусідка 😏