Українська Манітоба
-
Оо можу поспорити щодо черешень 😃, в нас на Тернопільщині (в нас дома) були такі що губи а то і зуби від них червоніли :)))
-
його і зараз так називають🙈
-
Ви колись були у Мелітополі? 😍 Це черешневий рай
-
Всім привіт потрібна людина на прибирання в неділю (зайнятість 2-3 години максимум ) Можливо хтось хотів би підзаробити . За деталями прошу писати в приватні 🙂Бажано людина з досвідом 😀
-
ох, яка ж вона ароматна!!!! мммммм😋
-
Моя улюблена На моєму дереві чогось зрідка коли була з рожевим бочком
-
Цікавий факт. Населення Сан-Франциско трохи більше за 800 000. Ну чисто Вінніпег. Але агломерація навколо -- 5 мільйонів і це робить всю різницю.
-
Був, але тільки проїздом на автостанції бо їздили відпочивати в Кирилівку :)
-
Добрий вечір! У цю суботу, 5.10.2024 року, перша гра жовтня у «Монополію», то ж маєте найбільше шансів стати найкращим гравцем жовтня 2024. Також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі! Додайтеся до нашого каналу, щоб мати найсвіжішу інформацію щодо наших заходів: t.me/monopoly_play_together
-
І вам на автостанції місцеві не намагалися впарити черешню? Там стрьомно виходити, вони її у вікна просовують 😂
-
Хто тут садоводи/городоводи ☺️ підкажіть будь ласка, що робити з помідорами , зривати зелені сьогодні? Чи хай будуть? Буде -1% вночі . Я новачок в цій справі 😊 Буряк та морква я думаю може ще бути
-
Може. Чекаю, що скажуть тутешні городні професіонали 🙂
-
Я такий садівник Вирішив пересадити квіти, хотів як краще Вони вирішили померти 😕
-
Ну ми ж північні сусіди 🙂 он і відчувається