Українська Манітоба
-
Так, я це прочитала і не знаю як діяти з батьками. Ми маємо ПР, а батьки WP. Тому переживаю чи потрібно купувати страхівку на час поки не оформили в новій провінції?
-
Подивіться інформацію про те, як швидко оформляються health картки в тій провінції, куди ви їдете, які там правила. Якщо прям одразу оформляють, тобто без покриття батьки будуть ну два-три дні, я б не брала страховку, бо я безстрашна 😂 Якщо питання місяць і довше - брала б. Чи в новій провінції є правило, як в манітобі, що покриття з першого дня приїзду, навіть якщо картка ще фізично не оформлена? Від цього також багато залежить. Як вам комфортно буде, так і робіть.
-
Так, physician associate
-
Переїжджаємо у Nova Scotia, там батьки по CUAET
-
Так, це правда
-
На жаль термін дії пермітів менше, ніж 12 місяців
-
Нова Шотландія дає відразу медичне покриття, якщо є ворк перміт, який дійсний мінімум 12 місяців. People moving to Nova Scotia from outside the country, who hold a Work Permit or Employment Contract that is valid for a minimum of 12 months upon their arrival, are eligible to apply for MSI when they arrive in Nova Scotia, provided they have signed a declaration of residency. Coverage will begin immediately on becoming a resident (date of arrival) in Nova Scotia, or the date the Work Permit or employment contract was issued, whichever is the later date. For continuous coverage, a copy of the renewed Work Permit or employment contract must be submitted, and a new declaration form must be signed each year. Spouses/Partners and Dependant children under the age of 19, who are legally entitled to remain in Canada, are eligible at the same time and on the same basis as the worker. novascotia.ca/DHW/msi/moving_travel.asp
-
Ні, ми виїжджаємо в кінці жовтня
-
Батькові видали новий з тим самим терміном, а мамі ще не відповіли з березня😂
-
А чи нюхали ви навколо бріджвотер? Мені прям цікаво, що то таке було декілька разів минулого місяця . Я людина , яка і у моргу була , і на всіх фермах що можно собі тільки уявити , і по локоть як то кажуть. Але ось цей сморід- це щось нове ,мене ніколи не нудило від смороду (я не вагітний якщо що) . Але то було шось з чимось