Українська Манітоба
-
Ми просто не знаємо чи люди знову захочуть прийти на «сошали» які ми організували…
-
😢😢😢 Ну оно, дивіться, вище рекомендували deer&almond, а також Brazilian carnival (не я рекомендувала, тож ніякої предвзятості 🙂) , спробуйте, може? ПС: ми їмо out _кожні вихідні_ мінімум 1 раз в суботу, а якщо не сильно ліньки, то 2 (в пʼятницю також). Негативного досвіду, повʼязаного з брудом або посудом підбитим я не памʼятаю 🤷🏻♀️
-
Щось у багатьох приємний шок в Оттаві після Вінніпегу, треба й собі зʼїздити 😃
-
Мені не подобається в ресторанах не сервіс, а те, люди (відвідувачі) волають як навіжені і немає відчуття ніякої privacy. Я не розумію сенсу так голосно говорити між собою в публічному місці. Мала таке в Olive Garden і в The Keg. Побачення в такому місці - це просто крінж, там взагалі неможлива розмова, тому що ти тупо не чуєш людину і тебе не чують теж. - Tell me about your childhood. - Sorry, say it again? - TELL ME ABOUT YOUR CHILDHOOD!!! - About... sorry... - Ой, бляха, nevermind. Just їж.
-
Ви просто подивіться ціни на рент/купівлю, 90% професій повʼязані з customer service вимагають бути bilingual, 50% всіх професій в government, місто в 6 разів більше за площею ніж Вінніпег (це про commute), а в downtown помилуватися красою будете попадати раз в рік, коли хтось в гості буде приїждати 😄 P.S: дайте вже ту номінацію, вже не знаю як той Вінніпег хвалити 😄
-
Дякую! У нас з Confusion Corner все ок, ми на даху, на веранді сиділи. В цьому ірландському пабі не була, але часто бува що в чисто-пабах стандарти сииииильно нижче, цілком погоджуюсь. В Earls ми ходимо в той, що на Main Street, там все чудово завжди. Хмм, це ж одна мережа, дивно що на St Mary’s все погано… оце ви мене реально здивували цим прикладом 😳 Про Saffrons вірю ))
-
Ви не розумієте, там вода інша - синя 😄 Тоді вам сюди: maps.app.goo.gl/AVvxx7KuYyLRVim68?g_st=com.google.maps.preview.copy або сюди maps.app.goo.gl/Z6H7g9PchZNx7uY2A?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Зʼїздіть на: maps.app.goo.gl/LNxv6QK2fJX25Lgb7?g_st=com.google.maps.preview.copy Це замість моря (хвилі, запах, шум) , поки PR отримаєте 😄