Українська Манітоба
-
Я якраз буваю на St. Mary’s , поганого досвіду теж не мала. Одного разу замовила каву з бейлізом, то принесли реальний витвір мистецтва - склянка продекорована цукром, як Маргарити сіллю, якісь гілочки пахучих спецій причеплені - ну клас реально. Я ще подумала -ВАУ , ніколи б не повірила, що це Вінніпег! На наступний раз замовила то саме - принесли просто звичайну каву в звичайній чашці і окремо бейліз в стаканчику ))))) 😅 Так що люди ( в сенсі персонал) таки matter) .
-
Там деякі бомжі навіть французькою розмовляють! Бомжур кросівка 😂
-
Да класні бомжі . Я тут вже біля притулку наркопритону прогулявся . Поки що очечо ще ніразу не зжалося . Да клас на справді . Розумію тепер трошки більше, чого все ж таки вініпег- дира 😂 Хоча я всім серцем і душою за село і деревню. Але ж треба розуміти , чому саме дира то . Всім рекомендую по подорожувати, особливо тим, кому із-за Вінніпегу вся Канада - гімно.
-
Опа , додамо до копилки справ . Записав «дати бомжу гроші» . Я тут вже побачив як прохожі просто бомжам пропонують їжу , типу «sir , would you like some apple?» Короче , я ото як Ріната Літвінова у рекламі тайожного роману «я літаю, я - раю» Ще на шляху Торонто та Квебек. Як оце все пережити 🥲
-
Ми були в Оттаві десь пів року назад Гуляли в центра міста в 9 -10 вечора, купа відкритий кафешок , народу багато гуляє , все цивільно Бомжі - одне задоволення Хтось дав одному пару баксів, він так дякував багато, що мені це нагадало як бабуся з днем народження тебе вітає 😂 100500 слів вдячності і побажань
-
Мені дуже сподобалася Оттава А ще там є cinnabon той самий , як в Києві був З карамеллю та горішками 🥲 Він є всюди , тільки не в Вінні А ще ми ходили по музеям і там була екскурсія для діток і всі на французькій торохтіли ) Емоцій море було після Оттави Хочу ще 🙄😢
-
Оце і дивує Багато хто називає селом Я такий на кількість людей 👀
-
Передавай єнотій привіт Оттаві від мене 😢
-
В нас в Брендоні теж бомжі одне задоволення. Я якось виходила з супермаркету і розсипала помідори. Так один з них захотів допомогти мені їх зібрати, а потім пішов в супермаркет, вийшов, наздогнав мене біля машини і дав коробку помідорів, щоб я не засмучувалася)) скоріше за все він їх просто вкрав, бо вони були заховані під шарами одягу)) Я сказала, що мені досить тих, що залишилися)) Але настрій піднявся))
-
Ну, дивіться, для мене термін «село» більш-менш = як для людей термін «дира». Тобто не в буквальному сенсі, ясне діло. Тут розвинена інфраструктура, є генделики і ресторани (з норм сервісом!!! 😂), ясно шо це місто, а не село. Але вайб «село». Ну, я не знаю як пояснити )) Прилітаєш в Оттаву - відчуваєш себе … як сказати… о! Як в метрополії 🙂 А Вінніпег - село. Любиме, комфортне, дешеве (де я можу дозволити собі 2 рази на тиждень жерти в ресторанах 😂), знайоме, з норм карʼєрними перспективами - але село )) Все це субʼєктивно, звичайно.