Українська Манітоба
-
Щось в додатку Аврора ще навіть і натяку немає...
-
Та ні,employment letter мій колега має,консультант сказав йому саме за лист,типу рекомендацію,чи як це назвати 🤷♂️
-
В мене ставить завтра, якщо правильно бачу
-
Дивіться, консультант сказав вам написати "лист-прохання на надання ПР від роботодавця", однак, ви подаєтесь тільки ж на номінацію провінції, так? Подача на номінацію - це не подача на ПР. Провінція НЕ надає ПР, бо це може надати виключно федеральний уряд. Цей лист не має жодного сенсу для провінційного уряду. Коли ви вже будете мати номінацію провінції, то аж тоді ви будете подаватись на ПР. Однак тоді того листа вже не треба буде взагалі. Я не знаю, навіщо ваш консультант вигадав цього листа. Однак, їх ніхто ніколи не бере до уваги, навіть якщо ви надасте сотню цих листів для провінційного уряду, який НЕ розглядає аплікації на ПР. Все, що вам потрібно, - це employment verification, де буде ваша посада, обов'язки, кількість годин, тип працевлаштування (full time, permanent) та дата прийняття на роботу.
-
Дякую 🙂
-
Це нелегально 🙂
-
Історія має свій кінець Ще гірший ніж початок Після декількох листів (коли вони «оборонялися» та писали що все як каже їм процедура зробили) вони попросили прислати назад документ, аби вони впевнились, що дійсно лажанули і все перероблять. Сьогодні отримала назад документ - і без сліз на нього тепер взагалі не можна дивитись. Вони зменшили розмір апостилю та просто як стікер приліпили його ззаду документа 🤦🏼♀️ При чому тепер деякий текст на самому апостилі просто неможливо прочитати без лупи. Не має слів нормальних