Українська Манітоба
-
Пий Поки відбій
-
Шо там з Аврорами ? Йти на двір ? 😁чи допивати пиво ?
-
Доброго вечера. Підскажіть будь ласка хтось відправляв посилку з України в Канаду новою поштою? Є питання прийшов лист FB express і сайтом на оплату пошліни, відгуки різні. Буду вдячна якщо в когось був такий досвід за інформацію)
-
2 жовтня зранку питали про досвід доплати мита щодо вантажів з України, і було декілька відповідей, може, варто проглянути повідомлення за пів того дня, щоб всі повідомлення з цієї теми побачити
-
2 рази отримувала посилки відправлені Новою Поштою, обидва рази по Канаді була доставка через UPS, оплати мита також через UPS
-
Дякую за інформацію) Якби я отримала лист від ups, Canada post, FedEx в мене б не було сумнівів а тут дивна компанія
-
Дякую) Я бачила ваше повідомлення в групі в мене суть питання в іншому я не проти заплатити мито, при отриманні.але як зрозуміти скам це чи ні бо на сайті інфо про посилку є, але якось викликає сумніви сам сайт cccollect.ca/#/
-
На реддіт пишуть, шо це реальна контора. Лише працюють як гопніки. Я думаю якшо у вас ж номер телефону і ви зможете уточнити всю інформацію щодо відправлення - і адресу, і вагу, і дані - то скоріш за все правда. Скамери зазвичай нічого крім емейла та імені не мають
-
Я коли заходжу на їх сайт то бачу лише інформацію про відправника і мою адресу отримання і деталі для оплати, ще й інвойс дивний на компанію в UK Якось більше не сходиться ніж сходиться. Дякую. Спробую може к НП дізнатись деталі спочатку. Просто окрім листа мені ще й телефонували що теж настрожує
-
На редіті так, на відгуках в гугл є парочку про скам) Дякую вам спробую з’ясувати деталі в НП і в них теж)
-