Українська Манітоба
-
щось не дуже сходиться по часу як продавець міг знати що суд забовяже перших покупців виплатити певну суму ще не продавши будинок. Як суд знає скільки продавець втратив якщо будинок був ще не проданий?))
-
Вітаю! Можливо хтось буде їхати на протязі 2-х тижнів з України в Вінніпег. Потрібно передати ліки.
-
Вже ні
-
Тільки почала думати, що Вінніпег нормальне місто і можна користуватися автобусами 🤦🏻♀️
-
Біля дому Дякую
-
You want a pumpkin pie from costco? - wait two hours in line 😂
-
16 норм, поки зі всіх автобусів 11 самий жорсткий 👀
-
Я вчора на 16му автобусі проїхалась, навіть не так страшно було) Але кредитки і цінні речі залишила вдома про всяк випадок 😅
-
Все ще не думаю про машину Strong
-
Так. Thanksgiving long weekend - time for families to get together.
-
Я читала в цьому чаті, що 16й не рекомендують, бо їде повз норс энд, там починаючи з Осборн цікава публіка заходить, але то таке, треба завжди бути напоготові і якщо що вийти з автобусу.
-
Краще мати щось, щоб їм віддати, кредитки можна заблокувати, а телефон новий купити, а от все решта
-
У 90му ось на днях водій приїхав ось комусь передав, то на одній зупинці зайшли декілька людей, вивели одного, сказали, що йому не треба сідати на цей маршрут, що йому у зовсім іншу сторону треба. Видали транзитний квиток і посадили до 11го в сторону центру