Українська Манітоба
-
😮😮😮😮 07/25
-
Та може і були морожені поки везли Хм, не питав в дівчат
-
Останні роки до війни безпосередньо біля цеху можна було купити на Подолі. Але мені здається, що заморожені я теж колись купувала і вони навіть трошки кращі були)
-
я просто знаю, що таке купити торт чи еклери ББК з кіоску біля їх комбінату, який був колись у Києві біля Мінстерства освіти, не знаю, чи він там є зараз є. Той смак свіжих еклерів та інших їхніх смаколиків я не забуду ніколи((( тому у мене й виникло питання, тільки заморозка може їх хоч якось зберегти...або вони змінили технологію, щоб подовжити термін зберігання
-
До речі в них індичка є, не морожена
-
Sausage makers
-
1000%, місцеві профітролі топ. Але заварні - то не профітролі) то окреме мистецтво. Саме заварні в темній коробці, не еклери в білій (еклери теж супер, але заварні - це екстаз смакових сосочків, вони краще ніж приблизно все) Там крем масляний в них
-
Мням Їв
-
Стосовно MPI та ваших driving records- українцям що приїхали останні 2 роки, дуже пощастило з водійськими правами ( я підозріваю що той факт що у CEO MPI в той час дружина була українка яка була в Чернігові коли почалась війна, попала під окупацію і тд. напевно мало якийсь вплив на це ☺️) Але - надалі важливо продовжуєте їздити з дотриманням правил. Ось мій лист "щастя" від MPI- знижка 46%
-
Любi друзi, голова вже кипить. Скажiть будь ласка, якщо зробити доручення в Торонто, то його одразу можна використовувати? Чи треба ще щось з ним робити. Читала досвiд людей з чату, все прекрасно, але менi один з контактiв з чату загадав $505 за немайнове доручення. Я трошки в шоцi вiд прайсу🙄