Українська Манітоба
-
Ну це не правильно, якщо ось так всі будуть просто мовчки хавати ці тарифи то нічого і не зміниться а якщо люди будуть приходити і питати чого так і так і що це не задовільняє може так і не будуть на голову лізти. Зрозуміло що одна людина нічого не змінить але якщо б 10тис людей виявили незадоволення і вимагали пояснень то може би щось і було
-
Страховку оформляють наново. Її не продовжують, а типу нову дають (типу по хорошому ви її купляєте на рік. А як закінчується - приходьте і нову купляйте наново. Але щоб ви не бігали туди сюди - вам її оформляють без вас, але це всерівно не продовження - а нова. Принаймні я так розумію). А стосовно підняли - всім же підняли її цього року. PS: не памятаю чи в мене такий пункт був, але памятаю що дуже дивувався карфаксу як купляв її шо кожного року нова реєстрація, поки мені не пояснили що це норм, це той самий власник
-
Так як, вони ж якщо не фальсифікація то є в базі 👀
-
А, ось як, зрозуміло
-
Скільки за це люди готові платити, стільки воно і коштує, ще я помітив що товари які ти купую є дуже дуже рідко коштують якихось не адекватних грошей, типу як матрас по ціні ноутбуку чи приставки. Одним словом технологічність виробу тут не впливає чомусь на вартість 😅
-
Ніхто нічого не хаває, такий же coverage в Альберті буде коштувати х2-х3 ($500+), в Манітобі дуже адекватні ціни на страхування, просто немає сенсу брати $750 deductible, треба брати $200 з максимальним покриттям всього і буде розуміння за що платите при першому ж страхововому випадку. У мене теж рейтинг піднявся, а страховка виросла на $14, бо MPI мало loss минулого року через масштабні страхові виплати. Вони таким чином регулюють свій бюджет. Яккби до нас завітав умовний Мілтон/Хелен, то наступного року наше страхування могло б вирости на 200%. Public insurance не ідеальна але все ще значно доступніша ніж будь-яка private insurance.
-
Квітководи, а чого земля може пахнути аміаком? Я поклав забагато добрив?