Українська Манітоба
-
Там у самому листі має бути інформація, що можна оплатити на сайті і посилання на нього де платити.
-
Доброго дня. Я проживаю на даний момент в брендоні. І шукаю будь яку роботу. Рівень англійської мається достатньо високий для вільного спілкування. Досвід є на будові. Займався сайдінгом. Робив труби та утеплював стіни. Офіціантом є досвід роботи. Рік досвіду Тіпографія. Є досвід більше 2 років роблення книжок, дипломів, обкладинок для книжок, фальшування і тд Якщо треба то я можу викладати англійську. РОБОТА У БРЕНДОНІ.
-
Скільки разів були і в Монреалі, і в Квебеку, а такого не траплялося. Були люди в Монералі, які не знали англійської, однак, це були одиниці. Цього ж року ми проїхали тисячі кілометрів Квебеком, десятки містечок, спілкувались з багатьма людьми. Всі дуже привітні та завжди старались відповідати англійською, якщо могли. У Canadian Tire у Rivière-du-Loup я натрапив на продавчиню, яка розмовляла англійською. Однак, вона була зайнята з іншими англомовним туристом. Пройшлось йти до іншого консультанта і пояснювати французькою, що я шукаю лампочку до задньої фари свого автомобіля. Однак, мене зрозуміли і порадили
-
Це дорога у два боки. Якщо ви зайдете десь на Реддіт чи англомовні фейсбук групи і напишете "Квебек", то побачите ставлення до квебекуа. Багато людей живе стереотипами. Нерозуміння канадської історії, економіки призводять до того, що багато хто вважає, що Квебек лише тягне гроші. Умовний "трампіст-сепаратист" з Альберти щиро вважає, що він годує Квебек (та і всю Канаду). Однак, ці стереотипи, як і якась одинична та надзвичайно рідкісна ворожість з боку квебекуа, - це, здебільшого, від неосвіченості.
-
А Квебек взагалі як провінція як оформлені? Це як Крим з автономією, чи така ж провінція як Манітоба, тільки більше правил які відрізняються дуже сильно? Бо в них і пенсія інший код має і ще багато чого відрізняється