Українська Манітоба
-
Пригадала своє перше резюме тут 😁 Магістр банківської справи 😂 Я з ним пішла шукати підробіток у готелі прибирати. Мене не взяли. А подругу, якій я намалювала резюме за 10 хв - одразу прийняли 🤭
-
Тут дорого і довго отримати магістра це точно
-
Соррі, в мене сьогодні ПТСД, допомагала колезі проводити інтерв'ю, ми пейрол менеджера шукаємо Після 5 інтерв'ю в мене трохи дьоргаєься глаз
-
А наприклад, які тупі питання?
-
Я шукав і мити машини і все підряд бо був в відчаї Нікому там не потрібно магістр хоч і не Канади а України
-
На інтерв'ю бути вміняємою людиною, без тупих питань, демонструвати бажання працювати
-
А чим українським магістр відрізняється від канадського? 🙂 що тут люди розумніші? Ні.
-
Все одно читають і роблять очі Ольга все вірно пише Викреслити, все зробити під посаду Перевірено)))
-
Резюме під посаду
-
Авжеж Один з менеджерів теж так і сказав
-
Ну ок, а як бути новоприбулим з дипломами магістра, але без досвіду роботи?
-
Та шо нам той радон після Чорнобиля ?😂
-
Остання на онлайн інтерв'ю підключилась з машини, мене дуже відволікав зелений пакет з Собіз на задньому сидінні
-
І я вважав що я дивний на вью Тримайтеся
-
Ну як я вам, сподобалася? спитала одна жіночка, каже я зазвичай дуже подобаюсь людям, в мене було 3 харассмента на роботі Інша спитала, мені незручно в офісний одежі, можна я леггінси носити, якщо не можна, я до вас не прийду
-
Це круто, що ви ділитесь досвідом, так краще зрозуміти, як зі сторони інтервʼюєра сприймають кандидатів)
-
ТОРОНТО, 23 жовтня (Reuters) — Канада значно скоротить кількість іммігрантів, які зможуть оселитися в країні, що стане суттєвим відхиленням від попередньої політики. Це рішення уряд ухвалив, намагаючись зберегти свою політичну позицію. У 2025 році Канада планує прийняти 395,000 нових постійних резидентів, у 2026 — 380,000, а у 2027 — 365,000, що значно менше, ніж 485,000, запланованих на 2024 рік. Тим часом кількість тимчасових резидентів зменшиться на 30,000 і становитиме близько 300,000 у 2025 році, повідомляє джерело. Про нові імміграційні цілі вперше повідомила газета The National Post.