Українська Манітоба
-
"Мама, я президент Сполучених Штатів Америки, я більше не буду їсти броколі!" Джордж Буш старший казав))
-
Всім привіт, хотів би запитати, в мене такая ситуація. Ворк перміт вже до кінця дат закордонного паспорту. Якщо я подам до 31 березня на продовження перміту зі старим паспортом і буду чекати на новий. Чи є можливість якось заморозити справу і дочекатись нового паспорту ? Бо з цього що я зрозумів, після березня не можна буде продовжувати.
-
Вартість навчання / зп
-
Не так мало, добре що є. Просто дома цей % вищий. Я хотіла зрозуміти для себе чому саме так) цікава думка людей хто тут живе постійно. В мене на роботі наприклад я одна з двома дипломами на 14 людей штату🙈 інші навіть не планують вчитись..
-
Ага, саме ту 😂😂😂 Вона десь є, вона її шукає 😂
-
Хе-хе, в одному офісі я виконувала також обов'язки піддослідниго хом'ячка для інтерв'ю. Я одна там була з диким акцентом. Коли керівниця шукала нового працівника, вона казали щоб кандидати подивилися трохи як ми працюємо, порозмовляли з нами. Ну от одна кандидатка розмовляє зі мною: "Ольга, ти це і це вмієшь? Не вмієшь? А я вмію! Як тебе таку взяли на роботу!". Керівниця ходила це все підслуховувала 😀 Сказала потім, що якщо кондидатка так з Ольгою розмовляє, то так вона з усіма буде і нам таких сюди не треба.