Українська Манітоба
-
Навіть не знаю за що йде мова зверху, просто захотілось це написати. Насправді реально треба дякувати КУК за те що допомогли з житлом на перший час тисячам українців. Це реально безпрецедентний випадок. Я такого не чув не то що в Канаді, а і будь якої іншой країні. Якщо тут є люди, які причасті до цієї організації, велике вам ДЯКУЮ! Нажаль причиною цього поста стало те, що я на мить усвідомив, що скільки сюди приїхало поганих та несправедливих людей, а це тільки ті яких я зустрів. Ви незважаючи на все, всіх прийняли, допомогли. Це дійсно безпрецедентний випадок. Тільки зараз, на третьому року життя в Канаді до мене в повної мірі дійшло це.
-
Це ви вже тут на позиціях де людей інтервʼюіте?
-
А це на яку?
-
Де ви працюєте? На яку позицію?
-
Вітаємо, П! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Працюю в кав’ярні. Кухарем. Є люди які працюють по 8-9 років тут без змін.. і без планів щось нове вчити/змінювати. Багато дітей працювали/працюють після закінчення школи, також без планів на освітнє майбутнє. Кожному своє певно, не знаю. Як на мене це дивно не прагнути до кращого. Але всі ми різні:)
-
Мене постійно імейлами пушать щоб я зереєструвався як інтервʼюер але я тупо ігнорю. Пішли нахер, гроші вперед. 🤣
-
Ага, я вже тут давно
-
Та чому ж небезпечним?