Українська Манітоба
-
А правда що тут якщо отримати ліцензію реалтора то самому на себе працювати не можна,а лише на компанію на приклад(remax,21 century,royallepage). В мене 2 знайомих отримали ліцензії реалторів і жоден вже більше року не може влаштуватися в компанію бо всі місця зайняті і без знайомств не влізти. Наскільки це правда.
-
Ой, та їм байдуже 😁 Я на цій роботі все одно тільки задля документів.
-
ні, це не завжди плюс, на своєму досвіді переконалася. Тут керівники не завжди мають магістра. Магістр в Канаді досить високий рівень, що його всюди дописують до регалій після прізвища. Коли прибрала магістра з резюме - почали більше дзвонити про інтерв'ю. Ну і звичайно залежить від сфери працевлаштування.
-
Зазвичай, Мастерз отримують для подальшої викладацької діяльності, або наукової праці Це не про MBA, а про інші мастерз
-
А як це вплине на людей у процесі? Типу збільшиться час розгляду чи як?
-
На всіх візитках, на підписах в кінці листів з робочих електронних адрес, з яких йде листування - я багато де бачу, що у людей дописано, наприклад, M.Ed, або інше. Це прям 'вау' якесь в певних сферах. В бізнесі точно бачила один раз підпис MBA. В інших сферах не знаю. І тут вище писали, що в магістратуру йдуть після років досвіду, коли вже є розуміння сфери, деякі менеджерські навички, щоб рухатися вище. Плюс це недешево навіть для громадян. А у нас в Україні як - вивчився на магістра і йдеш уже тоді кудись працювати, дуже часто взагалі в іншу сферу