Українська Манітоба
-
Кожен розкрадає/виживає як може…..
-
Я все прекрасно розумію, питання ж було в іншому
-
А багато кому і не вистачає на комунальні…
-
Ну так, технічно вони ж дають ці гроші людям, а не перераховують на армію. Але там логіку шукати важко, з ними вже давно все зрозуміло
-
Згоден повністю. Але я слідкував за системою прозоро і які були там тендери. Я наводив скріни тут. В цьому році видалили майже 15 млрд грн на побудову метро на Виноградарь в Києві ,а три найбільші волонтерські фонди зібрали біля 17млрд грн. Будуються школи,виділяються гроші на автопарки для правоохоронних органів (типу лексуси купують для різних спец служб) ,підіймають бюджет для різних міністерств ОКРІМ міністерства оборони і так далі.
-
Так я про що І не видно І не буде найближчим часом
-
Такі вибори?))
-
Якщо люди ще раз проголосують за них, то можна сміливо викреслювати Україну з мапи світу
-
Якщо купити півмільйона дронів відразу і кинути їх на фронт, а не розтягнути на два роки - це, практично, виграна війна. Хай лише кожен 3-й дрон влучить - москалям капут, - всі українці повернулись до нормального життя відбудовувати Україну. Можете передати мою стратегію Зеленському - дарую.
-
Якщо у вас ще нема пр, то картку вам автоматично не надішлють. Мене спочатку запевнили в банку, що звичайно, прийде автоматично. Виявилось, що ті співробітники були некомпетентні (вони знали, що я темпорарі резидент). Коли пройшов строк, я просто не отримав свою картку. Тому назначаете апойтмент (це можна зробити через додаток), берете свої документи (не пам'ятаю точно які знадобились, візьміть паспорт, місцевий айді, вп та сін). Карта прийде через декілька тижнів, причому їм у відділення, як в перший раз (вони зателефонують).
-
Ви вже маєте пр чи ні?
-
Знайомий працює в СБУ, каже що з фінансуванням немає проблем, але і роботу виконують колосальну….
-
Навіть 50,000 дронів наведе шалену паніку серед москалів в тому самому ростові…