Українська Манітоба
-
В нас теж була така ситуація з RBC то вони сказали що як що ви на ворк перміті то автоматично вони не можуть надсліти нову кредитну, ви повинні прийти до них ( не потрібно мати апоінтмент) і сказати за цю ситуацію і надати їм ворк перміт який є дійсним НЕ менше року.
-
Ми підвищували ліміт кредитний і одразу надавали нові перміти, у чоловіка на 2,9 роки був, у мене на 2,4 роки це було 2 міс тому. Там одразу і запитали за нові кредитки, бо ми до того ж змінюємо адресу проживання якраз з листопада і спершу переживали аби ми змогли отримати за адресою. Тоді нам сказали надішлють автоматично. Потім ще двічі запитувала за нагоди про це. Говорили автоматично.. Але чесно кажучи я маю сумнів часто до компетентності працівників різного роду установ, або, на жаль, тільки я маю сумний досвід, постійно якісь проблеми
-
Вже загасили
-
Більше року
-
Ви ж вище казали протилежне 😁
-
Кілька знайомих (громадяни Канади) привезли старших батьків (75-80 років) до Канади у 2022 році - і батьки відразу подались на біженство. Відразу отримали виплати від уряду, медичне страхування. От нещодавно отримали статус protected persons. Далі будуть подаватись на ПР.
-
Співчуття рідним В мене мати така сама Хай тримаються, тут ми нічого не зробимо
-
В мене теж був оновлений, це значення не має. Якщо тимчасовий резидент - автоматично нова картка не приходить.
-
Але я отримав новий, пішов його надати в банк, і заодно спитав, чи прийде мені нова карта автоматично. "Так, так, звичайно" лол. Два різних співробітника про це сказали. Виявилось, що не автоматично.