Українська Канада
-
Перекладіть в перекладача, він поставить свій штамп, підпис. От і все.
-
Тобто переклад без цієї приписки не є дійсним? Як вона має виглядати? Це можна зробити просто у нотаріуса? Чи саме у суді? Вибачте, може запитання дивні, але правда ніколи навіть не бачила як виглядає, не можу знайти і маю ще пояснити перекладачу
-
Так ця приписка має бути у присутності судді чи нотаріуси? У Чорногорії немає такої процедури, тому намагаюся зрозуміти що робити
-
Так це потрібно на перекладах? Свідоцтво народження дитини та документи, які підтверджують досвід роботи у Чорногорії для pr
-
Дякую, а то багато де пишуть, що потрібен аффідевіт
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, мені потрібно перекласти документи (свідоцтво про народження, та деякі з роботи). Чи потрібно якось завіряти переклад окрім штампу перекладача? Апостіль, чи щось інше? Переклад з чороногорської мови, але цікавить досвід будь-якої мови.
-
Я писав таке пояснення про роботу за остання 10 років. Був період , що не працював офіційно. То написав від руки, що був безробітний, тому, що не зміг би ніяк підтвердити що я працював в "канторі" таксистом.
-
Тим кому відмовили, так і вказали причину відмови, що не надали документ який підтверджує " неслужбу"?
-
Це так. Але як я чув тільки у 50 відсотків таких пояснень люди отримують PR
-
Ок. Але ви не можете від руки написати "чесне зізнання , що маєте стосунки "! На рахунок військової служби , можна від руки написати, що не служили і немаєте чим підтвердити, що не служили
-
Common law certificate не є обов'язковим. Обов'язково заповнити та завірити Statutory Declaration of Common-Law Union (IMM 5409). У самій формі ви також зазначаєте, які докази спільного проживання ви додаєте до аплікації на ПР
-
Statutory Declaration of Common-Law Union (IMM 5409) повинна бути завірена нотаріально або іншим органом, який вказаний у формі.
-
Common-low це як Marriage certificate, ви не можете самі підтвердити ваш "шлюб"
-
Але common-low мене відправили завіряти у нотаріуса
-
If we not receive INFORMATION/documents Так як вам вище радили, напишіть від руки свої пояснення, що не служили і т.д. Посвідчення не маєте, щоб показати. В мене ,наприклад, вицвівший листочок на якому видно напис "у зв'язку з відсутністю бланків"... Але мені нічого не приходило, теж вказав у всіх полях про службу N/A
-
Так
-
Тобто в армії Ви не служили? Не розумію. А коли заповнювали дані на PR, то вказали що не служили і вам всеодно прийшов такий запит?
-
Це про всіх жінок дітей в чоловіків...
-
www.pravda.com.ua/news/2024/08/27/7472149/
-
Та просто оформіть в нотаріуса афідевіт з поясненням чому ви не служили. Афідевіт - це така собі клятва в присутності уповноваженої особи. Має значно більшу силу ніж щось просто написане. Але! Якщо вказувати неправдиву інформацію в афідевіті, то це вже кримінальна відповідальність тому треба бути обережним. Почитайте детальніше про цей шлях підтвердження того, чому не служили.
22 Jan 2023, 19:22
113379/124580
about an hour ago