Українська Канада
-
Гарні фото! Дякую
-
де я пишу, що не можуть легалізуватись? Ви знаєте, які можливості легалізації в ЄС доя наших громадян були до війни, та й зараз? Я написала, що лише в 3х країнах можна було легально працювати, тому, що в інших - це було не реально! Особливо в Німеччині! Такі закони, а не люди не могли легалізуватись. в Норвегії? Офіційно можна було працювати, хіба чоловікам і то вееелиииикеее питання. Це перше. Друге - яка процедура легалізації сім'ї в Норвегії? Скільки коштує життя в Норвегії? Дешево? Автор лякає тим, через, що люди пройшли. Щоб вирватись з тої чорної роботи треба рік-два-три, в тій самій Європі, залежить, кому, як піде. Тому, ті страшилки страшні білоручкам. Нема в ЄС міграційних програм. Їх не існує. Громадянство ЄС - це шлях мінімум в 10 років і то це, лише, в кількох країнах і не факт, що отримається. Так, вам зрозуміло чому люди з ЄС їдуть в Канаду?
-
Ви не вбачаєте в своїх же словах причини і наслідка чому люди працюють по 300 годин живуть по 8 людей і не можуть легалізуватися. Некваліфікована робота погано оплачується -> треба багато працювати і заощаджувати -> багато працюєш втомлюєшся і не розвиваєшся, не знаєш мови, тебе використовують як дешеву працю -> не розвиваєшся -> твоя робота погано оплачується І так далі по колу. Це те що автор говорить, їхати працювати заради чого? Заради грошей? Так сорі там і життя дорожче, а норм зп і в Норвегії можна знайти, хоча життя там теж дороге. Проблеми в людей від нерозуміння і не підготовленості до того що їм треба
-
яке смішне 😂😂😂 Люди, які жили в Європі пройшли через це все! Зміни по 14-16 годин не хочете? Бо, зп, яка є в Польщі, не дозволяла працювати менше. Наші люди робили по 240-300 годин, щоб заробити, бо зп - копійки. Жили в кімнатах, в яких 8 людей, а часом більше. Я вже не говорю про тих, хто їздив на сг роботи. Так само, без мови - чорна робота. І середовища нема зовсім, бо на роботі наші, в хостелі наші, часу на життя нема. Щоб нормально заробити люди беруть години або кілька робіт. Тому, ці всі страшилки лишіть для білоручок, судячи з посту, таких самих, як автор. Хто один раз пройшов заробітчанський шлях - його це не злякає. Пройде ще раз. Тільки, хоча б зрозуміло заради чого. P.S. до війни ЛЕГАЛЬНО працювати можна було лише в Польщі, Чехії і Литві, решта, це все сірі схеми, які не давали можливості легалізуватись.
-
Дякую вам за відповідь!
-
Вітаю, а в Альберті (Калгарі та Едмонтон) Червоний Хрест заселяє в готелі досі?
-
Єдине ще коли це може бути якщо вас наймуть як контрактора а не як працівника, але я не експерт в цій темі тому можу помилятися, якщо це з вами сталося проконсультуйтеся з юристом
-
Він так рахує, бо буде сидіти в готелі де селяться українців і жерти в три роти. А коли попросять, поїде назад до Польщі.
-
Такі роботодавці платять готівкою не на картку
-
Мені здається що діалог не до заробітной плати дійшов!!! А до іншого.
-
А якщо гроші йдуть на карту офіційно з компанії, відповідно, треба буде подати всі дані на податки. Виходить, роботодавець порушує права, вірно розумію?
-
про інваліда - тоненько
-
Ні, я просто не живу ілюзіями. Наш діалог дійшов до того що ми порівнюємо заробітні плати. В реальності Україна найбідніша країна Європи. Те що у вас все успішно я радий, але в більшості все зовсім не так.
-
А куди зник? Що вже не цікаво. Чи може "Айхфон" сів?
-
А Ви я так бачу що вже справились. !!!