Українська Канада
-
Дуже дякую 🇺🇦
-
Добий вечір, підскажіть оплату курєра треба оплачувати за сімю одну суму чи за кожну людину окремо ?
-
Для мене офіційна в Україні це трудова . Далі контракти. Вказувала все . В мене навіть частини контрактів нема вже (були загублені )
-
Що ви вказували?
-
Ви вказували тільки офіційну роботу у заявці?
-
Отож )
-
Варіант. Але це тоді можна і не працюючі зробити
-
Як і багато фрілансерів - CV і портфоліо робот
-
Я наприклад дуже важко уявляю як підтвердити що ти працював наприклад робив ремонти людям у квартирах, працюючи з клієнтами по сарафанному радіо.
-
Здравстуйте , такой вопрос подались семьей на визу , нужно отправлять в визовый центр паспорта семьи , нужно ли оплачивать курьера на каждого человека или всем одну стоимость
-
В мене остання офіційна робота в Україні в 2015. В мене approved .
-
Ок. Якщо неофіційна робота і вам дадуть і salary certificate і recommendation letter ✉️ то вказуйте
-
Ні, візу
-
Ви про work permit?
-
Хз. Я б не вказував бо по суті ви порушували закони украіни.
-
Рекомендаційні листи та salary certificate це міжнародна практика
-
Ок, а чи є в групі люди, які вказували неофіційний досвід і отримали позитивне рішення по заявці, тобто візу?
-
А якщо чоловік був фоп, а я допомогала?) як це довести?
-
При оформлені заявки у додаткових фийлах можна надіслати виписку з банку. Також як я вже бачу що можуть попросити додаткову інформацію в тому числі і про попередню роботу.
-
Книгу можна ж і перекласти. І потім багато хто працює не по трудовій. Ті ж самі фопи. Ну і фрілансери мають контракти, котрі зазвичай англійською мовою
22 Jan 2023, 19:22
52343/124068
about an hour ago