Українська Канада
-
Всім привіт. 🙂 Хочу поцікавитись на рахунок тесту на ковід. На офіційному сайті Канади описується що я маю зробити : 1)PCR на потязі 72 годин до вильоту або антиген за 24 години (Чи треба обидва???); 2) по прильоту до Канади можливо мене виберуть щоб зробити ще один тест; 3) arrival test- на протязі 24 годин; 4) тест на 8день карантину. Це все внести в ArriveCan+план карантину. Чи я все правильно зрозумів? Чи потрібно мені подавати запит на звільнення від заборони на в'їзд до Канади безпосередньо до IRCC (так на сайті пише)? Дякую ☺️ P.S: Закінчив курси на QA. Буду летіти у Вініпег і шукати там роботу. Хто має можливість поділитися інформацією,будь ласка напишіть в лічку. Слава Україні 🇺🇦
-
Дякую за підказку.
-
Може хто підкаже стосовно reference letter, спілкувався з колишнім директором, вона сказала, щоб я написав рекомендаційний лист, вони потім переглянуть і підпишуть, але наразі вона не виконує обов'язки директора, зам.директора поставили іншу людину. Нарешті питання: чи може підписати колишній керівник, чи потрібен підпис діючого на момент підписання листа?
-
Гаразд
-
Правильна
-
Скажіть будь ласка, якщо мама подає документи замість дочки у Варшаві, то потрібно тільки паспорт з листом про рішення і оцю форму заповнити? Питання чи правильна форма? assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
Я працювала на двух роботах одночасно, так і вказала. Все ок
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, а де швидше всього вклеюють вклейку?
-
Відправляйте і успіхів
-
Все Можете на всяк випадок пошту свою написати , часто не присилають номер для відслідковування
-
Так , запит на оригінал паспорта Надіслати/ відвезти особисто до візового центру , потрібно : Оригінал паспорта Цей лист Форма погодження на обробку персональних даних
-
Пишите навчання в вузі і термін і все
-
Можете спробувати , але я не розумію навіщо