Українська Канада
-
Ні. Тож паралельно з навчанням в вузі
-
Так , майже одночасно з original passport request
-
Привіт хто відправляв паспорт у варшаві на вклейку візи в мене є питання? Буду вдячний вам за відповідь
-
Та ні, не більше Але дивно що воно само по собі видаляє
-
Багатьом не приходить і отримали вже багато хто ,в аеропорту
-
Привіт всім,можливо хтось знає чи обов‘язково має прийти підтвердження дозволу на роботу чи у будь-якому випадку я його зможу оформити в аеропорту?
-
Доброго дня,хтось відправляв паспорт на вклейку у Відень з Польщі? Яким перевізником користувались?
-
Представником у всіх буде той , з чийого аккаунту створюєте анкети Свідоцтво можна без серії Військова служба якщо це , «срочна», не вказується Робота за 10 років по сьогоднішній день
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Допоможіть, друзі!😅 З питаннями. 1. Я заповнюю аплікації чоловіка і дитини. Що треба робити з відміткою про "представника" в їх аплікаціях? 2. Є загран у дитини (1.5 роки), то треба вписувати інфо про свідоцтво як national document? І чи пускає кирилицю? Бо номер починаєтся з І-ФП 3. Чи можно писати освіту і воєну службу в один період, бо вчився і проходив одночасно ? 4. Роботу вказую тільки за останні 10 років? Тобто зараз серпень, то з липня 2012 року і по сьогоднішній?
-
Добрий день всім! Допоможіть розібратися з такою проблемою. Я зараз заповнюю анкету на візу в Канаду. Я коли вписала всі свої дані про навчання і роботу в таблиці, то мені висвічується таке повідомлення" Table entry deleted" і половина моєї вписаної інформації сама по собі зникає. Хтось стикався з подібною проблемою? Допоможіть будь ласка Дякую
-
Коли спроба виявилася вдалою?))
-
І скільки разів на добу?