Українська Канада
-
підкажіть, мова тільки про українців, які перебувають в Україні та відправляють паспорт у іншу країну? чи це для всіх українців є такий вийняток? дякую
-
Яка у вас крута мама 👍🏻
-
Ви саме про вклейку візи ?
-
Схема ухилення це коли порушуючи закон. Якщо законодавство дозволяє, це дозволений механізм. Якщо Податковий кодекс дозволяє існування чотирьох груп спрощеної системи оподаткування це не може бути ухилення та не треба це так обзивати. Кожна група має свої ліміти. Та по податкам в UKR, з моєї ЗП як найманого працівника сплачується біля 42 % податків, з яких 22 % роботодавець та 18% + 1.5 % я, як працівник. По спрощеним системам оподаткування для ІТ, це лише 3 група, а там 2 податки один ЄСВ та ЄП, але ви в Канаді сплачуєте від прибутку, а в Україні від всього обороту. Та також якщо ви маєте найманого працівника ви і в ФОП сплачуєте за нього податки.
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь-ласка як здати паспорт на вклейку візи в Хельсінкі Фінляндія. Може хтось має такий досвід.
-
Теж таке питання, можете написати куди звертались за інформацією
-
А візовий центр наскільки я знаю збирає паспорти і потім відправляє їх на вклейку візи. Тому я переживаю щоб вкластися в ці 30 днів бо більше 2х місяців це все робилось
-
+ таке саме питання бо прийшов лист запрошення на подачу паспорту, я можу записатися на здачу і здати через 22 дні до візового центру з 30
-
от воно що.. дякую за інформацію🙏🏻🤍