Українська Канада
-
можно у приват буду вдячний, розумію що консультанти не усім підходять, я дійсно сам розбираюся але потрібен хтось хто скаже типу «так це дійсно так і є», взагалі то картинка зрозуміла але є відчуття що десь можна швидше пройти - тому хочу детально пропоацювати
-
Дякую)
-
Можна детальніше яку саме роботу знайшла і який рівень англійської? Чи вже знала, чи вчила в Канаді з нуля? Цікавлюсь, тому що моя мама боїться їхати через свій вік, боїться що не знайде роботу...
-
Зайшла на сайт idp.com. Можна записатися на здачу тесту. Який тип тесту обирати: загальна підготовка чи академічний? І який краще вид обрати: на паперовій основі чи на комп'ютері? Чи здавати тест одразу, на прохідний бал провінції пройду, чи краще підтягнули англійську і через півроку здавати? Дякую.
-
Тобто ці довідки можна в будь який час онлайн оформити?
-
Дуже, до речі, цікава штука. Чому купити книгу, прочитати її, та здати у безкоштовну бібліотеку, де люди беруть почитати або здають книги безоплатно - це законно, а зробити теж саме з фільмом (купити, подивитися та викласти на торрент, де люди так само беруть и залишають фільми безоплатно) - не законно.
-
Думаю, що я все ж таки піду до фахівця, бо стільки нюансів..Зараз вирішила займатися французькою, бо треба тест здавати буде
-
чи ви зверталися до консультанта з іміграції тут?