Українська Канада
-
Не можна просто приїхати в Україну і стати її громадянином. Або ви народилися тут, або ваші батьки громадяни України, або ви набули громадянство через процедуру набуття. Вище є скрін з закону про громадянство. Якщо не отримували громадянство через окрему процедуру, вказуйте від народження.
-
Хто стикався із заповненням онлайн даних для отримання Health CARD у Саскачевані. Є питання щодо пункту "Я зобов'язуюсь фізично бути присутнім у Саскачевані протягом усього терміну дії дозволу?" також за пунктом "Application Details" на вибір є Work permit і тд але немає CUAET тільки графа Other, хтось щось знає? Інфи в інтернеті не нарив
-
Тоді всі були громадянами СРСР, а не окремих республік. В мене та сама ситуація. Я поставила набуття громадянства з моменту переїзду в Україну. Хоча фактично я його тримала з момента отримання паспорту України. Проте, мені здається, з тим СРСРом це не принциповий момент.
-
Tim Peterson http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
В республіку Ірландія не треба. Лише в північну Ірландію чи в Англію
-
Я чекаю 2 місяці
-
Скажіть будь ласка, через який період, при умові на роботі, можна подаватись в Саскачевані на PR?
-
Доброго дня) Хочу запитати, чи є тут хтось, хто живе, або нещодавно приїхав в провінцію РЕІ Prince Edward Island? Хотіла задати кілька питань, будь ласка. Зазделегіть дякую за відповідь 🙏🏻
-
порадьте. теж актуально
-
Шляхи отримання постійного проживання в Квебеці Ви дізнаєтеся все про подачу заявки на проживання в Квебеку, а також про запропоновані імміграційні програми. Під час цього семінару ми також відповімоваші на запитання, пов’язані з цією темою. 👉 Чекаємо на вас: www.eventbrite.ca/e/comment-obtenir-la-residence-permanente-au-quebec-tickets-394435215347