Українська Канада
-
Найкращу? 😂 Тому до 7 класу в іграшки грають? В два роки знаю дітей мігрантів які вміють лічити і вимовляти літери
-
Я закінчив канадську школу - не знаю що ви маєте на увазі сама краща освіта. Вона окей calculus grade 12 and functions рівня 10-класу Укр школи Вибірка предметів не у всіх школах є. Просто звичайна освіта - чому вона стала наїкраща я не знаю.
-
Я вчився у пабліку з 6-9 потім перевівся у приватну. В нас було дуже багато інт студентів і я просто бачив як усім з снг було легко з мат предметами
-
З 6 по 12 Торонто Онтаріо
-
Це щоб у вас не було сумнівів, З Public в мене залишилося тільки транскріпт але його кидати не буду
-
Давайте не починати, в Україні до 2020 року була совкова система. Та совкові вчителя особливо Харків та Дніпро. Ну я наприклад не мог взяти собі Деякі предмети тому що в нас тупо не хватало вчителів, А чому ви не говорите про страйки? На якій школа закривалися більш ніж на 3 тижні
-
Дуже було багато організаційних проблем. 1. Страйки Вчителів 2. Позитивна дискримінація Яка була просто усюди 3. Расизм 4. Відносно слабка система З плюсів я можу сказати що дуже багато кружків Непогано питання Молоді вчителі а це дуже важливо
-
Це непогано, Але вони були так часто що на рік це могло ставатися по 2 або по 3 рази. Ви ж самі знаєте які бувають діти, Дуже багато людей прикривалися своїм тоном коже або орієнтацію Виключно для кращих грейдів Майкл чому ти не зробив Домашнє завдання - Вибачте бо я розстався з моїм бойфрендом І таких прикладів я можу говорити дуже багато
-
Тут факт - корупції не має у школах.
-
От ось що що але навіть китайці не могли дати на лапу
-
А ну то так
-
Що ви маєте на увазі? Я поступав до Waterloo та Та щоб тільки подати Заявку то потрібно було мати не менше 88 % Якщо завалити файнал екзам То навіть якщо вивчилися на 100 Ваш скор упаде дуже сильно
-
Тобто по вашому замість іграшок краще фігачити рівняння, задачі з фізики, хімії, обкластися домашніми роботами, щоб їх робили всі, і батьки і дідусі з бабусями і кіт? Чомусь люди думають, що якість освіти полягає саме в академічній завантаженості учнів. Повірте, це не так. Я викладав в Україні, мої батьки все життя вчителі і я чудово знаю нашу пост совкову систему освіти. Там дуже мало плюсів. В той час як в Канаді, дійсно, до певного часу діти не завантажені матеріалом, домашніми, контрольними, тестами і тд. Але в той час вони вчаться вчитись, комунікувати, працювати в командах, розвивають певний рівень креативності, емоційного інтелекту. А потім, в старшій школі всі хто має бажання можуть поглиблено вивчати певні цікаві саме їм предмети. А найголовніше - справді важке навчання починається в коледжах та університетах. Ось тоді студент готовий справді розвиватись академічно на глибокому рівні. В той час як у нас в школі можна бути крутим відмінником, а в більшості вузів просто протирають штани 4-5 років. Тобто яка система краще тоді?
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації..!
-
Настільки крута освіта, що ніхто не будує бізнеси, немає роботи і канадський долар падає і Канада не приваблива для бізнесу 😂 І даунтаун кішить наркоманами
-
Де робота, якщо багато? Немає, а чому? А тому що наприклад я бачив 5 бізнесів які відкрилися і закрились одразу практично, тому що ноу кастомерс, я ходив резюме роздавав як тільки приїхав, виглядали не привабливо взагалі. Я не знаю як люди роблять бізнес що закриваються швидко
-
Source?
-
Скільки відкрилось стільки закрилось)