Українська Канада
-
Суто щодо моєї ситуації - які проблеми можуть бути у дівчинки 13 років? Їй не дадуть стаді перміт? Так згідно КУАЕТ Канада має забезпечити УСІХ дітей шкільною освітою. Цілий день займаюся цим питанням, і знову таки висновок - треба базуватися прямим законом і вдачею, бо бачу, багато чого залежить від офіцера, де будеш оформлятися по прильоту. Єдине, я хочу підготувати такого собі листа, де напишу, мовляв, прошу видати стаді та ворк перміт дитині терміном на три роки у зв'язку із тим, що віза буде продовжуватися.
-
гаразд, мені сьогодні писало багато людей, я писала сама багатьом, думки насправді дуже розділилися. Одним видали ворк перміт і стаді перміт на три роки без прив'язки до паспорту та візи взагалі, просто тому що програма КУАЕТ і вона передбачає перебування українців тут протягом 3-х років. Інші пишуть, що те, що у малої віза закінчується 12 вересня, то проблема проблем і її взагалі можуть не впустити в країну (особисто саме цей варіант я вважаю безглуздим і таким, що люди просто говорять аби говорити, без усіляких підстав). Офіційний сайт Канади пише, що виготовлення нової візи замість тої, термін якої скінчився, має бути протягом 90 днів. Тобто, людина із візою, що закінчилася, може і надалі перебувати в Канаді, але протягом 90 днів має податися на нову візу.
-
Так і має бути
-
Краще Вінніпег
-
Всім привіт😊 Я отримала візу і планую летіти в Торонто орієнтовно в вересні Шукаю дівчину, яка теж планує летіти в Торонто одна і яка теж шукає собі компанію для виїзду😊 Дівчатка, пишіть в приватні повідомлення☺️
-
Доброго вечора! Скажіть, якщо людина має 2 закордонних паспорта , то в заявці на Cuaet вписувати старий чи новий паспорт? В старому паспорті чоловіка стоїть відмова у візі, відмовили у зв"язку з початком війни числа 22. Виготовив новий , бо старий не в належному вигляді і сказали зробити новий. Якщо вписувати новий, то всі в"їзди і виїзди писати з старого? Підскажіть будь ласка🙏
-
Є англійська десь В2. Спробую, дякую. Але шансів мало.