Українська Канада
-
А може Европа є? Не знаєте ?
-
Добрий день!) В конверті який я відправлю на вклейку візи потрібно поставити: Consent form в скількох екземплярах? 1 чи 2?
-
Дякую!
-
У мене якраз ця віза теж, але на дитину немає( Будемо подавати заново
-
Ви повинні були і на дитину заповнити таку ж анкету, як і на себе. У вас повинно бути три анкети в одній групі. Ви робили це? Якщо ні, то треба тепер на дитину окремо робити анкету, інакше дитина візу не отримає. А паспорт треба було міняти до того, як подавати на візу. У вас же віза схвалена на наявний паспорт, вказаний номер паспорта.
-
Привіт) Хочу запитати як дитині отримати візу з батьками для поїздки в Канаду? Ми подавалися з чоловіком по програмі CUAET у квітні. І мені і чоловіку прийшло підтвердження і запит на здачу біометрії. Я біометрію здала і тепер надіслала паспорт на вклейку візи. І у моїй та чоловікові анкеті ми писали що дитина буде їхати з нами. Проте на неї нічого нам не приходило. Ні підтвердження якогось ні листів що до її можливості їхати з нами. Дитині 4 роки. Тепер питання, після того як батькам вклеюють візу, як дитина може поїхати з нами? Що потрібно робити? І які документи куди подавати? І ще нюанс у нас паспорт до серпня 23-го року, краще поміняти зараз? (Ми всі поки в Україні)
-
Скажіть будь-ласка ви коли записувалися, мені ніяк не вибиває вільних дат?
-
Тиждень тому, були дати вільні
-
Дивилися, немає. Як давно ви подавали?
-
Нідерланди
-
Вітання всім . Відгукніться будь ласка хто вже проживає в Канаді .