Українська Канада
-
Дякую.
-
Ок. Підскажіть, якщо прилетіла наприклад в Торонто, заселяють в готель, я маю змогу на місці вибрати місто на постійну основу, тоді я маю вже туди вирушати і вже мати житло? Чи можливо в там також заселятися в готель як біженці і продовжувати пошук житла? Якщо зі мною двоє дітей, то одразу маю шукати школу? І чи обов'язково дитина 16 років яка закінчила середню школу(9класів) має їти на навчання до школи, чи вона може вже шукати підробіток( відміна англійська в донькі)?
-
Доброго дня, так може бути і без листа на дозвіл ворк перміту, вам його видадуть в аеропорту, даний лист не грає ролі.
-
Доброго дня , якщо хтось робив переклад документів , будь ласка поділіться контактами.
-
Дякую
-
Вітаю. Чи є норм ситуація коли вже паспорти відправив на вклеювання , а work permit ще не прийшов ні в кабінеті ,ні особисто на почту? Дякую.
-
Доброго дня. Тест на антиген коштує 30€ у Іспанії і Польші.
-
Доброго дня,цікавить питання запису на вклейку візи . Не прийшло смс на 22 число і не закрінила повний референс номер .Вони змогли б повторно його надіслати? Куди їм написати ? Писала на пошту , але вони там не відповідають( Чи яке може бути вирішення проблеми ? Дякую!
-
Дякую
-
Варшава
-
Доброго дня) можливо хтось зміг зареєструватись на біометрію у Львів?) Бо мені досі пише, що наразі немає місць для 1 заявника. Можливо скооперуємся?) Там неважливо, що у вас різні пошти, можна на одну чиюсь зареєструватись і просто додати люде, якщо вже створений акаунт і обрана кількість, не заходити в акаунт 5 днів і він сам видалиться, тоді можна створити новий акаунт)
-
400 грн.в Україні, 30 євро у варшавському аеропорті
-
Ні, 13.05 подав заявку, 17.05 здав біометрію, 18.07 все прийшло
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка хтось здавав перед вильтом pcr тест чи антиген ? Яка ціна?
-
Доброго дня, поділіться досвідом, хто відправляв паспорта на вклейку з України в Польщу? Чи можливо це зробити кур'єрською доставкою і чи можливе повернення паспортів через кур'єра?
-
Доброго дня. Шановна громадо, будь ласка, скажіть скільки готівки можна перевозити на родину? Читаю, що в еквіваленті 10тис.канадських доларів. Але то на одну людину чи на усіх членів сім'ї? Знайшла інфу, що на родину. Може в кого є посилання на офіційний сайт. Дякую.