Українська Канада
-
Чому так смішно? Я написав як є, роботодавець дуже давно виїхав з України в Торонто, і до нього той молодий хлопець поїхав на будову, його батько мені це і розповів, ось з ним можу і поїхати.
-
У вас також запис на біометрію в Варшаві недоступний?
-
Доброго вечора всім, таке питання, щоб ви краще порадили, їхати до Вінніпегу, чи до Торонто? В Торонто точно буде робота, і щей житло безкоштовно надають, знайомого син вже там працює, 22 долари за годину початок, живе безкоштовно 4000+ канадських доларів має, згодом зарплата буде вища. В Вінніпегу потрібно все шукати житло і роботу, але ціни нижчі від Торонто. Яка ваша думка?
-
Дякую, Grzegorz!)
-
На рахунок фойл лесс не буду стверджувати. Є позитивні відгуки людей, які так летіли, хоча в листі є чіткий список країн, з яких дозволений виліт.
-
У нех foil less viza. Вона може летіти з Парижу (Дубліна)????
-
Можна глянути в Галіфакс з Парижу чи Дубліну ( WestJet), а туди долетіти Ryanair/Wizzair. Може вийти дешевше
-
Друзі, хто як бронював квитки до Канади? Донька шукає на вересень літак з Польщі до NB чи NS, але дешевше 700$ нічого не знайшла.
-
Дякую за відповідь 🌼
-
Підкажіть ,будь ласка ,якшо дитині я заповню анкету ,я можу на свою електронну адресу записувати?
-
Писала на кризову лінію. Відповідь отримала через місяць. Писали, щоб чекала.