Українська Канада
-
Мені дали відповідь на усе що я спитала.(і дякую тим людям🙏) А ви всунули свій довгий ніс туди куди не треба і почали свої нікчемні розумові здібності вихваляти.
-
Ваше хамство і спочатку було але ви думали я тупа і не пойму що ви з сарказмом зі мною спілкуєтесь???!!! І свої побажання собі в карман положіть ,вони від вас мені не потрібні!!! 🤞
-
хтось знає як дозвонитись до живого асистента на сайті USCIS?
-
Я саме про вашу інформацію не потрібну і маю на увазі. За інших краще прикрийте свій жувальний апарат😉
-
Ось ви начитаний але злий і шей з сарказмом до інших😁а я проста українка. Тай почуяла що щей високої думки про себе ви. То дивіться щоб не спіткнулися як будете йти десь. 😁 Ну добре читайте далі.....корисної інформації всерівно не надали😔
-
Доброго дня, підскажіть чи відправляв хтось паспорти на вклейку з України і як довго їде доставка та скільки чекати?
-
Слухайте,не будьте ви такі злі😁 ато в мене одразу думка що ви не українець
-
Я сказала що після вакцини проблеми з серцем почалися. До того нічого і не було! Дякую за відповідь. Всього вам найкращого!!!
-
Не знаю, напевно це не зовсім стандартно, бо читала, що комусь видають тільки study permit. Але це нормально. Підліток може працювати по ньому 20 годин на тиждень. Ми нічого не просили. Нам просто роздрукували і видали документи. Ніхто нічого не запитував. Головне перевірте, щоб була позначка CUAET у низу.
-
То як так? Тож працювала і також мед/обстеження проходила. Щось ви не те кажете. А при союзі то я ще мала була
-
Зрозуміла,дякую .
-
Ні,не лікар а я сама. І не має хворих в родині на серце,лише полікізтоз нирок врождений передався від батька.(а з серцем проблем не було ніколи)
-