Українська Канада
-
Так я теж файзер
-
Пояснили і допомогли👏😁ото вже наші українці👍
-
Доброго дня, як зараз з вклейкою в Варшаві? Відправляють назад паспорти? Чи треба їхати, забирати?
-
А що Французька мова теж потрібна в Канаді?????????😳
-
Та ні...не підходить таке😔я би тоді ту вакцину не робила ще у грудні. Сказали що всі повинні робити. А мені реально так дало на серце що ппц. Це згодом після вакцини ну приблизно через місяці 4 - а наші терапевти кажуть,ну це десь просто навантаження було на серце то так. А я кажу тож раніше не турбувало.....а вони плечима махають тіки. Ось так.....То через те боюсь щераз робити,вдруг коньки відкину😁🤦♀😔
-
Мені знайомий з Канади казав так роботи. Типу в Польщі забирають біометрію та роблять візу на 10 років По ній я можу 3 роки залишатись у Канаді і по прильоту отримати документ про можливість працювати. А далі отримати ВНЖ, попрацювавши 12 місяців на одній спеціальності. Поправте, якщо в чомусь не правий😅🙏
-
Админ Опубликуй кто пальчик поднял Надо знать … в лицо И кто здесь в овечьей шкуре затисаля
-
Ну ні. напевно. Я робила паспорт ось,і отпічатки брали теж то у червні забрала. То мені сказали що я можу бути у Європі 90 днів і візи не треба ніякої😔 То питаюсь це у Польщі мені треба заказувати візу в Канаду?-і щераз ті отпечатки робити?Чи що? Чи як?
-
Підкажіть чи хтось летів до Канади по електронній візі з Варшави через Рим?
-
І вам дякую за підказки 🙏
-
Здається я трішки заплутався😅 Тобто мені не треба здавати відбитки та вклеювати візу в Польщі? Можна одразу вилітати в Канаду після перетину кордону?
-
Якщо після 14 липня поставити кому, то все зрозуміло !