Українська Канада
-
ДД. Шановні , хотіла запитати , я закінчила університет в Україні , за освітою я соціальний працівник . Як краще зробити , одразу по приїзду євалюавати диплом, та згодом старатись працювати саме за освітою . Чи це можливо ? І чи допоможе це в майюутньому для отримання PR ? Чи краще шукати звичайну роботу там 🤷♀️ я просто не дуже розумію як краще і чи встигну я за три роки підтвердити диплом , і влаштуватись по освіті і мати можливість отримати PR в майбутнтому
-
вибачте
-
момент
-
у разі якщо треба поштою, що робити якщо я зараз на території іншої країни і не маю постійної адреси проживання?
-
Привіт, Підкажіть чи я правильно зрозумів процес подачі на CUAET: 1. Створити заявку на подачу 2. Отримати електронний лист-запрошення на здачу біометрії 3. Прийти в посольство і здати біометрію 4. Чекати електронного листа із рішення імміграційної служби 5. Якщо відповідь позитивна - принести паспорт на вклейку візи і візовий центр 6. Отримати електронного листа із повідомленням що віза готова 7. Забрати паспорт із вклеєною візою із візового центру
-
Звісно. Електронну візу можна чекати від дня до декількох місяців.
-
Навряд чи. Люди з зданою біометрією раніше теж чекали місяці
-
гроші і голову