Українська Канада
-
Я ще проживаю, також тут є з собачками і котами
-
Це залежить від людини - ії професіоналізму,знання англійської або французької мови... (якщо є можливість спілкування на латині - це "the best!"👍)... та програми провінціі в яку ця людина потрапить... Від декількох місяців до декількох років... Будьте впевнені в собі!💛💙
-
Доброго дня! Донці 11 років схвалили foil less visa 12 травня, але термін дії візи до 2 травня( дата закінчення сроку дії паспорта). Паспорт продовжили на 4 роки і відіслали на кризову ще до отримання візи. Що робити, віза схіалена 12 травня а термін діїї до 2 травня...
-
Так,мабуть буде,якщо ваша зарплатня + пасивний дохід або додатковий в сумі своєї складає понад 100 000 C$ або більш за рік! Це в Онтаріо! Як мені відомо,більш податків ви будете сплачувати тільки в провінції Британської Колумбії... Попереджаю - це НЕ точно! Я маніторіла провінціі -Онтаріо(13% крім продуктів пітанія такіх,як молоко,мука овочі і т.п.)та Сасскетччеван(меньш чім 13%)... Якщо ваш прибуток за рік приблизно до 43 000 С$ за рік,то вам держава Канада буде допомагати фінансово,якщо ви маєте неповнолітніх дітей!!! (Обов'язково мати дозвіл на працю 1-му із батьків по програмі CUAET)👍 Деталі - в Welcome center - запитаєте вам разповідають обов'язково - навіть українською мовою!💛💙
-
Work permit прямо в аеропорту отримаєте
-
Why?
-
Доброго дня! Заповнила анкету 6 червня і досі статус «подано» Хто скільки очікував? І чи очікують далі? Чи подати нову?