Українська Канада
-
Зараз можливо продовжити термін дії паспорта - зробить це,та подовайтесь на CUAET
-
Добрий день! Я хочу дізнатися про заявку до Канади на програму CUAET. Я хочу податися на візу, але справа в тому, що мій закордонний паспорт закінчується в жовтні 2022 року. І в одному відео було сказано, що віза надається до терміну закінчення закордонного паспорта. Чи це правда? Я хочу потім зробити новий паспорт, але вже у Канаді. Як правильно вчинити? Чи є тут знаючі люди та хто може допомогти?
-
якщо будете мати, надішліть будь ласка🙏
-
я це знаю, але зробили ж так, що добавили ще українську, я про це читала в бесідах, загубила посилання
-
теж цікавить
-
Хтось має сайт де заповнення на візу українською мовою?
-
Якщо летіти зі Словаччини по Foilless візі. То потрібно без пересадок? Бо є пересадки в Лондоні.. Але ж по Foilless з Британії не можна летіти..
-
В чоловіка сестра в Києві працювала анезтезіологом 5 років, а в Канаді знову переучувалася в коледжі 4 роки. Зараз працює кардіологом в Калгарі. Зарплата дуже висока.
-
Читала, що у нейрохірургію взагалі важко зайти, там найбільше чоловіків. Не знаю нічого про дипломи лікарів, але я би почала з пошуку професійних асоціацій лікарів та їх вимог до визнання дипломів через WES. Потрібно буде здавати якісь екзамени на місцеві сертифікати. Ще можна погуглити бідкання британських медсестер, які ніяк не зліцензуються, там постійні проблеми.