Українська Канада
-
Добрий день Підкажіть що робити , чи в когось була така ситуація , і як треба відповісти, щоб дали візу Подавали сімейну заяву на чоловіка, жінку і дитину . Дитина і жінка отримали візу. , а чоловік ще ні. Пройшло 45 робочих днів від здачі біометрії. Чоловік працює в Данії зараз. Ми подали заяву на терміновий перегляд і прислали таку відповідь🔽
-
скажіть, а яка ситуація з водійськими правами категорії В? наприклад в Манітобі, Британській Колумбії, Онтаріо десь читала, що обміняти українське посвідчення на канадське можна без проблем але чи це є так в реальності? чи потрібно там записуватись в автошколу і здавати
-
Якщо ви також з Німеччини вилітаєте, то можу надіслати контакти Якщо з іншої країни то не допоможу
-
Написано читати нове сповіщення нижче але нових сповіщень немає🤗
-
Трек номера немає я не замовляв зворотню доставку
-
Відень
-
Паспорт здав 25 травня,сьогодні прийшов лист що статус змінився.і я не можу зрозуміти чи я вже можу їхати забирати чи ще ні😱
-
Без оплати курьєра.
-
Здавав паспорт особисто
-
Доброго дня! Підкажіться, будь ласка, що саме відправляли крім паспорта і листа? чек про оплату зворотнього листа?
-
Добрий день підкажіть будласка статус змінився на approved.можно вже їхати забирати паспорт?
-
З особистого досвіду відповіла, можливо буде й по-іншому в когось
-
Можливо і так, думаю, це на розсуд офіцера Треба вкласти фото на всяк випадок