Українська Канада
-
А можна будь-ласка ссилку ?
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, можливо хтось з таким стикався. Я та мої двоє дітей виїхали з України. У мене закордонний паспорт є, діти в ньому не вписані. Діти виїхали по свідоцтвах про народження. Я здала біометрію, відвезла паспорт, та фото дітей собі на візу, їм на проїзні документи. Питання наступне, на момент коли заповнювали заявки старшому синові було 13 років, тепер 14- чи потрібно здавати йому біометрію? 2 питання якщо я звернусь у посольство України, та зроблю синові український паспорт, та закордонні паспорти для обох дітей, я повинна повідомити візовий центр, та подати їх паспорти повторно для вклейки візи. 3 питання. в мій паспорт діти не вписані, чи вклеять візи на дітей в мій паспорт?
-
Нічого платити не треба лише декларування якщо більше 10 тис.
-
Добрый день, кто летел в Канаду с детьми школьниками или кто-то знает о процедуре продолжения обучения, отзовитесь, пожалуйста.
-
Хто летів до Канади безкоштовними рейсами (чи і не безкоштовними), підкажіть чи подавали ви митному офіцеру список речей, які везете з собою, з їх грошовою оцінкою? Чи вимагали таке при в'їзді? Бо на офіційному сайті бачила інформацію, що це потрібно. Дякую.
-
Сказали що будуть висвітлювати інформацію що до фін. допомоги 02.06 але там ще всі сплять.
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx Обираете Польшу, вам покаже усіх лікарів з ліцензіею.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, де саме у Варшаві проходили медицину? Це ж напевно якийсь авторизований Канадою заклад мав бути?
-
-
Вам потрібно по перше заповнити программу ArivalCan де ви вказуєте план карантину якщо у вас адреса само ізоляції інше місце у Канаді то вам дається час 24 години щоб туди дістатися.
-
🙋Підкажіть будь ласка хто уже зустрівся з питанням, які податки потрібно сплачувати в провінція Онтаріо: 👉 за зарплату ? 👉при розрахунку за продукти в магазині ? + скільки податку потрібно додавати до чеку.... Дякую !!!
-
Дякую за допомогу i публiкацiю корисного контенту ! Зварювальники з навчанням це дуже круто- можливiсть пiдтвердити свою квалiфiкацiю!