Українська Канада
-
Скажите пожалуйста, можно ли по прилётув Канаду доделать мультивизу, чтобы выехать и заехать в Канаду обратно?
-
В двох словах, якщо ви молодого віку, якщо ви добре знаєте французську, або обідви мови, якщо у вас пріорітетна профессія наприклад медік, у вас великі шанси, якщо ні, легше максімально вивчати мову, працювати рік, мати робочий оффер, і йти за федеральною програмою
-
Щось біля 20 днів після підтвердження біометрії
-
Спасибо большое! А долго ждали онлайн визу?)
-
www.quebecimmigration.org/
-
Ну виходить, що так ☺️
-
доброго дня, а підскажіть, будь ласка, коли отримав foil-less. то чи можна аби отримати вклейку в паспорті, особисто з‘їздити в візовий центр та віддати на вклейку, а згодом забрати?
-
Доброго дня! Кому не важко, дайте силку або поясніть як працює імміграція Квебека
-
Пожалуйста подскажите, после вклейки визы в паспорт можно выехать и заехать в Канаду многоразово?
-
Заявку подаємо але є ризик що в аеропорту офіцер побачить що зовсім не розуміють мови та й вік і відмовлять у наданні ворк перміту, тому відразу шукаю варіанти, буду вдячний якщо хтось вже має досвід в такому питанні
-
Що заважає отримати на них ворк перміт?
-
Дякую
-
Доброго дня. Друзі підкажіть будь ласка, їдемо з батьками похилого віку 75 років, дозвіл на роботу вони не отримують так як не зможуть навіть слова вимовити на англійській, чи є якась можливість придбати їм медичну страховку, щоб забезпечити можливість виклику швидкої? Якщо так то скільки це може коштувати?
-
В Монреале.
-
Доброго дня, підкажіть такий момент будь ласка. Ворк перміт я отримую в першому аєропорту в Канаді? Навіть якщо цей рейс транзитний . Наприклад Париж-Монреаль-Торонто.
-
Так це foil-less
-
доброго дня))прийшов лист на пошту, підскажіть, будь ласка, правильно я зрозуміла, що це фойл форма? пише що візу схвалено… чи повинно ще щось прийти?
-
Класс, и вы можете на протяжении до 26го выехать и заехать в Канаду ?)