Українська Канада
-
Просто там вказано «List your CURRENT country or territory of residence, THEN add all other countries or territories where you’ve lived for past five years, for more than 6 months”.
-
Зараз ніби нові не роблять а тільки продовжують старі.
-
Коли ви вказуєте місце проживання, воно не запитує статус. Є поле, де треба вказати країни, в яких ви жили більше півроку на останні чи 5 чи 10 років. Там треба вказати статус. Австрію вам треба вказувати тільки в тому випадку, якщо ви тут вже півроку. Якщо менше, то країни проживання - тільки України і статус - громадянин.
-
Доброго дня. Підкажіть, хто подавався на біометрію, зараз неможливо стати у електронну чергу на сайті, чула, що можно приїхати і записатись у живу чергу в посольстві, це правда?
-
Скажите, а если я сейчас в Австрии и получила уже blue card, то мне можно ставить в анкете (где я пишу место настоящего проживания) статус visitor? Или уже какой-то другой?(
-
Вже є, ті хто летів зі звичайним(папіровим) паспортом і документом Single Journey Travel Document ? Цікавить оформлення всіх наступних необхідних документів по прибуттю, таких як SIN, провінційна медична программа, банківська картка. Цей SJTD у данному випадку замінить паспорт? Або потрібно буде робити переклад мого папірового?
-
А є можливість продовжити паспорт і візу вже в Канаді?
-
Лише тому, що це виглядало як претензія до приймаючої країни . А потрібно лише розуміти, що в такому цейтноті без проблем не буває.
-
Всим привіт. Питання, якщо закордонний паспорт дійсний ще тільки 1 рік, які шанси отримати візу? Дякую)
-
Про що йде мова. Абсолютно з вами згідна ....
-
За сьогодні це вже друга хвиля хейту на людину, яка просто пожалілася, що не змогла зареєструватися на безкоштовний рейс. Так прикро це бачити. Соромно за нас, українців, які замість того, щоб підтримати одне одного, влаштовують чвари. Я спілкуюся у Фейсбук з багатьма канадцями і вони щиро і безкорисливо пропонують свою допомогу і просто підтримку. Ніхто не питає, чому ми їдемо до них, не каже, що в Європі вигідніше, не питає, а чи дійсно ми постраждали від війни. Вони кажуть, що все в нас вийде, що все буде добре, щоб ми не переживали. А наші, хто вже деякий час живе в Канаді, кажуть, що там складно, що треба триста раз подумати, чи їхати. Чому так? Чому ми не вміємо підтримувати один одного? Чому канадці, австрійці, поляки пропонують нам своє житло безкоштовно, а на західній Україні на наших біженцях заробляють? Я вважала, що ми, українці, кращі, більш сердечні, більш згуртовані. Тому мені соромно читати сьогоднішні коменти.
-
Всім доброго вечора,.хто здавав біометрію у середині травня, комусь уже надійшла відповідь. Який максимальний термін розгляду?
-
Шановні українці! Будь ласка будьте ввічливі! Хтось дійсно постраждав від цієї жахливої війни і шукає прихисток в іншій державі. А хтось користається можливісю офіційно виїхати. Але всі ми в жахливих умовах війни, яка закінчиться не скоро.... Я працюю в US company у Львові і тут порівняно спокійно....немає мені на що жалітися, але ДІТИ....вони не ходять до школи, на спортивні гуртки , як раніше, і майже всі бомби , що прилетіли до Львова, прилетіли в мій район.... Звичайно, я теж хочу виїхати....і чим подалі від москальні ..... Будьте добрі один до одного , соромно читати ваші повідомлення ((