Українська Канада
-
.... щоб привезти тих же платників податків, майбутніх... на яких у них зараз прогалина після пандемії
-
Вітаю всіх. Підкажіть будь ласка, куди можна піти працювати хлопцю з непоганим англійським (все розумію що кажуть, але у розмові є запинки)? Бо всюди розказують куди для початку йти без англійської, а зі знанням мови незрозуміло куди можна піти. В Україні у минулому році закінчив навчання і ніде поки не працював, досвіду немає
-
Залиштесь з мінімальним стресом в Європі, в чому проблема?
-
А обовьязково вклеивать візу ?
-
+ Ми з Кракова до Варшавы сьогодні їдемо
-
Офіційно 14 днів, але як кому повезе. Хтось отримує за 5-14, хтось чекає до 9 тижнів. Я чекала 7 тижнів, тому по різному
-
Маю таке питання , може хтось знає і підкаже, яку суму грошей можна перевозити(якщо неповнолітній)? Я знаю що 10000 на людину, але як це розповсюджується на неповнолітніх? Тобто якщо дорослому можна 10000, а якщо нема 18 то як бути?скільки дозволено?
-
Так, вже у групах ФБ є декілька відгуків що на англ версії змогли зареєструватись. Але у більшості- не була активна кнопка. А хтось взагалі лише себе зареєстрував, а дітей не зміг. Тому я Вас вітаю, ви в числі щасливчиків🤗
-
Нажаль, навіть реєстрація на цей рейс не давала б гарантіі, що ви зможете ним полетіти. Але спробуйте ще рейс до Галіфаксу.
-
А где можно посмотреть количество зарегистрированных?