Українська Канада
-
Ірина дуже вам вдячний. А адреса доставки документів це Chlodna 51?
-
Я оплачувала в банку Citi handlowy на вулиці Romualda Traugutta у Варшаві. Бо тільки в цьому не потрібно відкривати особистий рахунок
-
Доброго дня. Неодноразово бачила люди писали що їм приходив лист про підтвердження біометрії. В мене після здачі біометрії нічого подібного немає (ще 19 квітня здала). Але в особистому профайлі з'явився Biometrics number, з датою початку та закінчення. Це значить що біометрію підтверджено?
-
Доброго дня. Підскажіть Будь-ласка. На які реквізити ви платили зворотню доставку?
-
Друзі, доброго ранку. Підскажіть будь ласка сайти, на яких можна подивитись рент житла Торонто
-
Надавайте документи про спільне проживання, навіть можна додати кілька чеків іменних зі спільною адресою, якщо щось таке купували, все приймуть
-
Якщо кожен з вас українець, то одружуватись не потрібно. Якщо ні, то треба одружитись, бо довести цивільний шлюб буде дуже складно. Але дистанційно це зробити не вийде, вони можуть побачити що є штамп в заграні на виїзд і що ви не буди в Україні в день розпису. Онлайн браки Канада також не приймає. Може для українців і зроблять виняток, а може і не зроблять.
-
Подайте заявки просто окремими анкетами. Це набагато простіше, швидше і наскільки я спостерігаю швидше опрацьовуються. Але це лише моя думка, я ніякого відношення до імміграційної служби не маю, але чисто зробила свій висновок читаючи багато подібних чатів, що поодинокі заявки вони опрацьовують швидко, так як їм не потрібно перевірити ще ваші зв’язки між собою
-
+дуже цікаво
-
Дякую
-
Добрий вечір, мам питанє. Чи с Foil-Less visa видают work permit вже в аеропорту ?
-
Дякую
-
Подскажите, кому-то пришло на почту сообщение с информацией о бесплатных рейсах? Знакомым пришло, нам нет, но мы раньше намного получили визу и вот я думаю, может у нас не будет возможности на эти рейсы записаться, так как визу мы давно получили и они думают, что мы уже улетели