Українська Канада
-
Підскажіть будь ласка, які перспективи влаштуватися в Канаді Архітектором до фірми? Які підводні камені
-
Так, Але в Манітобі зараз діє спеціальна програма для українців, заповнюєш анкету, проходиш співбесіду(після того як знаходиш фул-тайм роботу), та якщо показуєш себе як патріотична людина, гарний громадський діяч, та просто людина, яка готова працювати, то вони дають можливість подаватися на PR одразу
-
Панове, а що чутно по коронавірусних обмеженнях у Канаді. І які перспективи на зимовий сезон. Які наративи літають у повітрі. В Європі відчувається значна лібералізація з цього питання в Усіх країнах. А як справи в Канаді. Чи очікувати якихось локальних локдаунів на класичний зимовий час хвороб ?
-
Просто якщо їхати не в NL або Манітобу, то є можливість не встигнути отримати PR. Бо у інших провінціях треба працювати 6-12 місяців (а в деяких і 12-24, залежно від професії та рівня мови), а тільки потім починати імміграційний процес, який займає від 2 років.
-
Добрий день! Здавали особисто, гроші за пересилку паспортів з нас взяли навіть при тому, що ми хочемо забирати особисто. Сказали, що в них внутрішні пересилки і без цього не дають номер трекінгу. Але вже 3 неділі після цього мовчать - ніякої інформації
-
Добрий день. Хтось заповнював форму IMM5546?
-
Дякую.Кіоски- це так називають апарати, в яких треба сканувати паспорт та заповнювати анкету по прильоту, цей апарат видає чек, його треба всім далі показувати в аеропорту поки не випустять.Я сама не знаю, це пишуть люди, хто пройшов.Я буду все проходити в Калгарі, тому і цікавилась, мабудь в Ванкувері так.Англійську вже декілька років учу, з перервами, .... ну не всім дано, нажаль.Тому через неділю або через місяц летіти різниці немає.Дякую , що поділились своїми враженнями.Успіхів Вам!