Українська Канада
-
Я не знаю, в чому їх прикол в політика, можливо, що вони якось намагаються здихатись від тих, хто вирішив рухатись далі. Тимчасовий прихисток, це інша історія, його можна закрити і відкрити у іншій країні. Я була у французьких групах, і це було не єдине смс про те "як відмовитися від канадської візи, бо мені не продовжують тимчасовий захист"
-
Не чув такого, навіть звучить якось дивно. Канадська віза в паспорті сама по собі дає тільки право на в'їзд. А як тоді отримують прихисток люди які кочують між країнами Європи в пошуках кращої долі( які отримали прихисток в одній країні а потім передумали і поїхали в іншу)?
-
Брєд , в Європі нікому не відмовляють. Навіщо таке писати? А те що в Канаді набагато важче бути без підтримки або затребуваної професії, факт. Просто у багатьох рожеві очки з приводу Канади і багато робить помилку , коли летить туди. Тому треба казати правду як вона є з приводу життя в Канаді, щоб мами з дітьми не строїли ілюзій і вибирали відповідне місце для прихистку. Єдине , що є плюсом в Канаді, при дотриманні певних вимог, можна отримати pr , а так , для людей які хочуть тимчасово пересидіти , Канада не варіант
-
Всім доброго дня, порадте будь ласка страхівку на машину, Онтаріо.
-
Будь ласка, не ображайтеся! Дивіться, яка штука: чим менша дитина, тим більший ризик високої температури і довгої тривалості такого стану. Для дитини до року температура під 40 може бути загрозою для життя, зокрема, через надзвичайно швидке зневоднення. До того ж, висока температура — один із найкрасномовніших сигналів інфекційного захворювання, які можуть катастрофічно швидко розвиватися. Тому з немовлятами з такою температурою, яка не збивається, точно варто прямувати до лікаря. І весь час намагатися поїти немовля.
-
Дякую.
-
Ну хто тут може вам порадити, не знаючи віку дитини, причини температури, тривалості стану? Як довго збиваєте... вам потрібен справжній лікар, а не радники з телеграму :(( дуже шкода
-
Мій досвід з медициною у Монреалі, плюс мінус норм. Дитина захворіла трохи, в аптеці сказали з вашими симптомами записуйтесь до лікаря. Записалися, трохи поматюкалися з тим що нашого запису не було, сходили до лікаря, сказали все норм, пийте теплі напої і все. В цілому мене задовільнило все.
-
Чи збивати температуру дитині даю парацетамол ібуфен.незбивається .Підскажіть