Українська Канада
-
Короче шось вони там трохи з дубу рухнули. Ми тиждень назад відправили паспорти на вклейку Сьогодні отримаю повідомлення в особистому кабінеті про те що, мені ВТРЕТЕ підтвердили біометріку І статус мій змінили, було що ви отримали візу - все класно. А тепер те що вона розглядається 👍🏽
-
Доброго дня.Прошу зразок перекладу свідоцтва про шлюб. Не можу знайти (( Хто зна де можна дізнатися, коли я отримала громадянство України, вийшла заміж, паспорт не допоможе
-
З якого часу чекають ті, які здали біометрію в Бухаресті?
-
ребятки,а перешлите пожалуйста сообщение как отправлять документы c foil визой на вклейку х2
-
Доброго дня, підкажіть,будь ласка, якщо в мене є 2 вакцини coronavac,чи потрібно мені додатково робити тест на антиген? Чи є coronavac признаним для в'їзду до Канади?
-
Ми вчора здавали біометрію у Дубліні, людей не багато, але в нас запитували попередній онлайн запис.
-
З моменту подачі- рівно місяць. З моменту відправки паспорту - 20 днів
-
Підкажіть, скільки чекали на паспорти?
-
Нам одобрили через 6 годин. Відправили паспорти, але вже 3 тиждень чекаємо на паспорти…
-
ребятки,а перешлите пожалуйста сообщение как отправлять документы c foil визой на вклейку
-
Добридень. Якщо є хтось, хто відправлял на вклейку у Берліні, а біометрію здавав в іншій країні, напишіть, будь ласка, як це зробити. Можна в особисті. Можна ссилку. Я дзвоню в візовий та посольство, там автовідповідачі. Не розумію, що робити. Пробачте за дурне питання та дякую
-
Дякую