Українська Канада
-
Як що у вас достатньо грошей на сім'ю,(хоча б на перші 2-3 місяці),то спробуйте. Це буде ваш досвід. Але спочатку дізнайтесь про Канаду. Наприклад, зняти житло треба як правило підписувати договір на 1 рік.Можуть попросити рекомендації . Заплатити зразу за перший і останній місяці. В квартирі ,як правило немає меблів взагалі. Ні посуду,ні постілі ,нічого взагалі,крім кухні.Дізнайтесь скільки коштує в місяць інтернет,та мобільний телефон.Це теж не дешево. Проїзд приблизно 3к в одну сторону. Втрьох з дітьми..порахуйте. Відстані тут не такі як в Україні. Пішки ви ненаходитесь. На роботу без мови ,шанс дуже маленький. На саму просту роботу треба резюме і співбесіда. Без машини з трьома дітьми- це жах. І ще важлива річ : діти не можуть бути вдома самі до 12 років. Тільки з вашим старшим сином ,чи з вами. Гуляти,ходити в школу і з школи і т.д. вони теж самі не зможуть. Просто хочу ,щоб ви знали з чим зтикнетесь відразу.
-
youtu.be/9b0LNZVLS0A Безкоштовні білети на літак до Монктона 9.05
-
Доброго дня! Скажіть хтось купляв квитки по Канаді з авіакомпанією Flair? Не можу оплатити своє замовлення 2й день. Написано: something went wrong Можливо є якісь лайфхаки?⚠️⚠️⚠️
-
Добрий вечір) Підкажіть, будь ласка, якщо хлопець, наразі, не може виїхати з України для здачі біометрії, чи треба до заяви прикріпити документом, англійською мовою, лист-пояснення до представників Канадського консульства чому він не зможе з'явитися на здачу біометрії в найближчий час?? Чи таке хтось прикріплював?
-
Хтось відсилав паспорт на візу з Грузії?
-
Напишіть їм запитання .
-
Так,це він) У Варшаві центр здачі біометріі йде окремо від візового центру(на скільки я знаю)
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, прйшло повідомлення, що статус аплікації оновлен-заява на візу схвалена, але ні е-візи, ні запроса на вклейку не має у табл повідомлень. Чекати?
-
Ось у мене так було: Я в Іспанії здавала
-
-
У Вас на бумазі “appointment» повинна бути адреса