Українська Канада
-
❗️Підскажіть, будь ласка, хто знає.🙏🏻 В мене така справа: я розглядаю Канаду для навчання в коледжі на програмі Postgraduate. (але це ще неоднозначно вирішено, тому я не хочу подаватись на імміграцію) Якщо я зараз зареєструюсь по програмі CUAET, то протягом 3 років я зможу безкоштовно відкрити собі студентську візу та поїхати на навчання, а якщо мені все сподобається, то я вже, знаходячись там, зможу подати документи на імміграцію? А як щодо вартості навчання? Маючи цю програму CUAET, я буду сплачувати як іноземний студент або, можливо, будуть якісь знижки для українців? А якщо я подамся на імміграцію, орендую квартиру на півроку та отримаю статус постійного резидента, то вартість навчання буде як для резидентів країни? І таке: якщо я за 3 роки не скористаюся ніяк цією програмою CUAET, то нічого не буде? Дуже дякую!😊
-
Привіт! Ні порушень не буде згідно законодавства України ви маєте право на два закордонних паспорти, ви отримаєте другий паспорт по даті після подачі анкети до Канади, рекомендую зробити а по прибуттю в Канаду вже переробити візу у новий паспорт, меньше мороки буде у майбутьньму в отриманні нового паспорту у консульстві України їхати забирати і т. д., робіть другі паспорта на всіх якщо є така можливість!
-
Вітаю!Прошу поради.У сина паспорт закінчується в 2023 році,розумію,що через рік повинна його продовжити.Отже,маючи час до відльоту зараз,я можу зробити для нього паспорт в Україні,чи буде це порушенням правил,адже в аплікаціі дані діючого паспорту.Можливо,дивне запитання,але буду вдячна за поради.
-
Чудо це до мене то ні. Наразі в Україні, біометрію здавала у Празі.
-
Дякую, я з 1.04, теж думаю почати дзвонити.
-
В приглашении на биометрию в левом нижнем углу над штрихкодом
-
Давно чекаєте?