Українська Канада
-
Пощастило так пощастило
-
спасибо большое
-
Необхідно почекати. Вам прийде foil-less visa, скоріше за все. Це нормальна практика сьогодні. Я так само чекав більше місяця
-
ребят, уже 30 дней назад сдал биометрию, и по почте общался с венной , говорят что визу одобрили , уже 2 раза говорили. но письма нет в котором требуют паспорт на визу.. может кто помочь информацией куда написать еще можно ?или любой полезной информацией??
-
ребят, уже 30 дней назад сдал биометрию, и по почте общался с венной , говорят что визу одобрили , уже 2 раза говорили. но письма нет в котором требуют паспорт на визу.. может кто помочь информацией куда написать еще можно ?или любой полезной информацией??
-
на данний момент, краще заїхати і працювати на когось, без можливості відрити власну справу , ніж не заїхати взагалі. ПІдходить, першочергова задача знайти родині безпеку. А вже потім розглядаєш опціїї по роботі . Дякую за детальну інформацію . Три рочки можна і попрацювати на дядю, до поки не подасися на перманент резідентс.
-
Hello Kiril, you may be interested in applying for work with this large hotel group in Banff. They offer salary and cheap shared staff accommodations (about $13 per day) Banff is only 1 1/2 hour drive from Calgary; it is a gorgeous tourist town nestled in the majestic Rocky Mountains. More information here: www.banfflodgingco.com/jobs/
-
Друзі, хто здавав паспорти на склеювання візи в Бухаресті? Підкажіть чи можна приїхати безпосередньо самому у візовий центр і здати паспорт та роздруковану foilless visa, або необхідно тільки кур’єром відправляти?
-
-
А такі спецальності, як фотографи відеографи , плиточники, різноманітні маляри, штукатури тощо. Вони виходить теж не мають право працювати самі на себе? Виходить, тільки по чорному за кеш? Тобто, якщо я умовно хочу фотографувати весілля, рекламу, родини, я вільний фотограф \ відеограф фрілансер комбінуючи це з постіною зайнятісттю, я не можу це легально робити, а тільки влаштуватися у якесь умовне весільне агенство? Або , до прикладу, я крутий сантехнік, я не можу отримати ліцензіцю і сам на себе , протягом цих трьох років вести підприємницьку діяльність?