Українська Канада
-
Можете віддавати в Берлін, але відправляти тільки поштою, а забирати особисто або поштою(треба оплатити)
-
Підкажіть будь-ласка
-
Доброго дня. Також чекаємо з березня на відповідь, можливо хтось знає куди можна писати або дзвонити щодо стану заявки?
-
Они не принимают паспорта из рук в руки. Им нужно отсылать исключительно почтой.
-
Дякую за інформацію,гарного дня!)🙌🏻
-
Скажіть , будь-ласка : Біометрію здавали у Відні. Чи можно на вклейку візу віддавати паспорти у Берлін ? І чи можна туди особисто привезти і забрати паспорти?
-
Добрий день!)Можливо хтось знає щось про пошук житла в Онтаріо?Чи надають безкоштовне житло для українців?
-
Якщо англійською володію на рівні Upper-Intermediate але французькою не володію чи варто розглядати Квебек чи краще вибрати іншу провінцію? Не проти вчити французьку але розумію що це займе 1.5-2 роки щоб більш менш нормально її опанувати на розмовному рівні
-
От для мене особисто все так. Я б туди і поїхала б. Але зараз себе занурювати в стресс нерозуміння французької мови та в стресс термінового її вивчення просто фізично не хочу и не можу. І так на фоні стресу війни важко. Але з часом хочу опанувати другу мову.